FACEBOOK FORLØB

Hvad hvis din virksomhed kunne tiltrække kunder frem for at jagte dem?

Skal din virksomhed have en af de fem eftertragtede pladser til et Facebook-optimerings forløb?

Så læs videre:

 

De virksomheder, som i 2017 valgte at få deres Facebook markedsføring optimeret af Facebook Feen, oplevede i gennemsnit en øget synlighed på 1362 % – noget jeg faktisk er ret stolt af. Og alligevel vil jeg gerne blive bedre til det jeg gør.

 

Derfor udlover jeg helt ekstraordinært fem forløb, hvor du får mig tre timer om ugen i tre måneder til kun 3.300,- pr mdr. Tre måneder intensivt, kærlig, markedsføringsbootcamp for din virksomhed, uden at du egentlig behøver at gøre noget.

 

Så hvis du:

Ikke har lyst til at spilde mere tid på markedsføring, som ikke virker

Gerne vil slippe for at bruge dine penge forkert

Ikke helt ved, hvordan du får mest ud af markedsføring på Facebook (og måske Instagram)

Stadig ikke har det overskud i din virksomhed, som du gerne ville, selvom du synes du knokler for det

Ville elske hvis kunderne kom af sig selv

Og ville elske at have en, som tog sig af din Facebook, uden at du skulle løfte en finger (og måske tænker at det bliver for dyrt)

Så send mig en mail gennem formularen herunder.

 

Fortæl lidt om din virksomhed, evt. sæt et link ind.

Hvis du er interesseret, skal du vide, at jeg udvælger løbende blandt de interesserede kandidater, og når de fem pladser er taget, får du stadig muligheden for et forløb, men det bliver dog ikke til denne fordelagtige pris.

 

Det, der gør, at dette forløb er så unikt billigt er, at jeg kommer til at bruge din virksomhed i et uddannelsesforløb med et helt skærpet fokus på emotionel markedsføring og bevidste kommunikationsstrategier overfor forskellige kundetyper. Du får stadigt den resultatgivende hjælp, som Facebook Feen yder. Nu bare med meget mere oveni hatten. Og alligevel er det billigere.

 

Så kom med fra starten, nyd godt af al den hjælp du får, samtidigt med at jeg lærer og bruger min nye viden helt specifikt og opmærksomt på din virksomhed.

 

Jeg fokuserer selvfølgelig, på lige det du har brug for, for at endnu flere af dine yndlingskundetyper helt automatisk finder frem til dig.

 

Så samtidigt med at du får alt det som jeg har beskrevet allerede; får du også:

Jeg kigger på hvem der ville være den bedste kundetype til dig

Jeg kigger på hvilke markedsføringskanaler (udover Facebook) som er mest relevant til din kundetype – det vil sige at du efter forløbet ikke længere behøver at være i tvivl om, hvor du skal bruge energien

Jeg tilretter både den skriftlige og visuelle kommunikation på din Facebook side til din kunde type

Jeg giver dig retningslinjer til, hvordan du kan tilrette dine andre kanaler

Og så laver jeg selvfølgelig indhold til din side i hele perioden, samt laver løbende opfølgninger på, hvordan det går.

Jo du læste rigtigt: Jeg laver selvfølgeligt indhold til din side i hele perioden!

Så giv din virksomhed chancen for at få et fantastisk forløb med Facebook Feen til en fænomenal pris. Du får mig som din private Facebook fe 3 timer om ugen i 3 mdr. for kun 9.900,- (JA! det er for alle 3 mdr.!). Udover at det er 51% rabat, så undgår du at smide penge efter fejlslagne FB kampagner. Ved du, hvor mange penge du spilder på fejlslagne FB kampagner. Det er slut nu.

 

Ikke nok med at du sparer 10.260 kroner på dette unikke forløb, så undgår du ikke mindst, at miste penge på spildt markedsføring. Du vil også få en øget opmærksomhed fra dine yndlingskunder – de kundetyper, du gerne vil have står for en større del af din omsætning.

 

Men du skal være klar til det! Det er NU du får gjort noget ved din FB markedsføring. Det er NU du får taget hånd om dine kundetyper, og hvem du vil satse mere på. Det er NU du får skærpet din profil på markedet, og får satset på det din virksomhed vil være allerbedst til i fremtiden.

 

Hvis du er klar, så skriv til mig, og meld dig på banen i puljen af heldige virksomheder, der får mig som deres FB fe tre timer om ugen i tre måneder.

 

Miner ærmer ER smøget op, og jeg glæder mig SÅ MEGET til at kaste min kærlige markedsførings opmærksomhed efter dine kunder.

 

Alle, der henvender sig, får selvfølgelig et svar fra mig – også i det tilfælde, at de begrænsede pladser nåede at blive taget af andre.

 

Skriv, og lad mig, tage mig af, hvordan du og dine kunder bedst finder hinanden.