Mere om Helena

Det er mit mål at du skal have overskud til det, som gør dig glad – det du brænder for.

At du skal kunne drive din virksomhed, uden at skulle bekymre dig om din online tilstedeværelses og markedsføring.

Jeg vil gerne hjælpe dig personligt til at finde vej gennem dine muligheder i de digitale farvande. Således at du får dit budskab og din historie ud på den bedst mulige måde.

 

Om du vælger Personlig mentor, en skræddersyet  Mig hos dig løsning, eller måske et Klippekort. Fælles for dem alle, så søger jeg altid for at er centrum, og at din opgave løses i det omfang og den form som passer dig.

På den måde sikres du fleksibilitet i et tæt samarbejde, med en som kender din virksomhed til bunds.

 

Det skal føles naturligt og godt, for sådan bliver vi bedre til at fortælle vores historie.

Sidst men ikke mindst har jeg æren af at være kaptajn for min Facebook First klub.

Facebook first er en klub med 24/7 adgang til hjælp, viden og inspiration. Så sidder du tit og er i tvivl om hvilken knap du skal trykke på? Eller hvordan du bedst laver en konkurrence? Eller måske har du bare brug for hjælp til hvordan du gør med det der Facebook? Så er Facebook First noget for dig.

Uanset hvad jeg hjælper dig med tager jeg udgangspunkt (udover dig og din virksomhed naturligvis) i dine kunder. & det man kalder for emotionel markedsføring.

Dette er en bestemt måde at se kundetyper. Hvor jeg tager udgangspunkt i deres følelser omkring dit produkt.

 

Vi, som mennesker, køber jo med vores hjerte, mere end med vores hjerne. & hvordan jeg bedst bruger det, til at hjælpe dig med at få flere kunder har jeg lært hos Kundemagneterne.

Derudover har jeg lært Facebook markedføring hos Bigum og Co. Emailmarkedsføring af Christina Klitsgaard og resten af Pippi Langstrømpe:

Mere om Helena

Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg sikkert rigtig god til!