VÆR PÅ FORKANT – FACEBOOK LAVER STORE ÆNDRINGER!

VÆR PÅ FORKANT - FACEBOOK LAVER STORE ÆNDRINGER!

Facebook laver store ændringer og det har betydninger for dig!

D. 11. januar 2018, offentliggjorde Facebook, at der var STORE ændringer undervejs. Disse ændringer vil have ret stor indflydelse på din virksomhed på Facebook. Ændringerne betyder, at du som virksomhed, skal være meget opmærksom på hvordan du bruger Facebook fremover.

20664760_1260815184047838_8025152396731310246_n

ÅHH NEJ tænker du sikkert, og tro mig, det gjorde jeg også til at starte med, men bare rolig…..

Ændringerne betyder, at fremover vil Facebook prioriterer opslag fra venner og familie, i dine følgeres newsfeed, højere end de opslag ud laver på din side.

Du kan sikre din rækkevide på dine opslag ved, at tænke på hvordan du får dine følgere til at interagere med hinanden på dine opslag, og derfor kan opslag fra virksomheder, risikerer sket ikke at blive vist på dine følgers newsfeed.

Min guide til dig:

Der findes heldigvis en løsning på alt disse ændringer. Følgere kan nemlig selv aktivt bestemme, om de vil have at dine opslag bliver vist i deres newsfeed. Det kræver dog, at de ændre deres indstillinger.

Men slap du bare af. jeg har nemlig lavet en nem guide til hvordan dine følgere skal gøre dette, og du er meget velkommen til at dele den.

 

1.Det er vigtigt, at du laver opslag der skaber interaktioner mellem dine følgere, altså få den til at kommenterer og reagere på dine opslag, og måske oven i købet skabe debatter.

2.Undlad at poste flere opslag samme dag. Flere opslag samme dag, vil simpelthen drukne. Et opslag hver anden dag, er meget fint.

3. Undlad at bruge Facebooks eget planlægningsværktøj, til at planlægge dine opslag.

4.Opfordre dine følgere til at vælge, at de gerne vil se dine opslag på deres newsfeed. du kan på disse billeder se hvordan du gør:

Det er selvfølgeligt vigtigt at dine følgere, syntes godt om din siden!

Derefter skal dine følgere selvfølgelig også følge dig, det gør de ved at trykke på knappen “Følger”.

“Når der trykkes på knappen “Følger”, forlader der sig en fane ud. Her er det vigtigt at dine følgere trykker “Se først”. Når dette er gjort, kommer dine opslag med i newsfeed.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
TIlmeld dig mit nyhedsbrev
Begynd at tiltrække nye kunder allerede nu
ErrorHere